Nouveautés 2016

OUR STRENGTHS

De Deauville Applicatie Een “app” die u het leven gemakkelijker maakt. Een applicatie met de mogelijkheid om de deelnemerslijst te bekijken, nuttige documenten voor een beter begrip van de debatten en workshops te raadplegen, afspraken te organiseren, uw programma te beheren, berichten uit te wisselen…

Uw tijd is kostbaar... Daarom zullen alle workshops stipt beginnen en eindigen. De ‘Best Practices’ en ‘Lifestyle’ workshops vinden plaats in kleine groepen van 15 tot 20 personen, wat zorgt voor meer interactie en sfeer. Tijdens uw verblijf vinden ze minstens 2 keer plaats, zodat u nooit een debat hoeft te missen om aan de workshop te kunnen deelnemen.

De deelnemers krijgen op voorhand een overzichtsfiche van elke workshop en elk debat. Zo beschikken ze over alle noodzakelijke informatie om het debat goed te kunnen volgen en hoeven de sprekers de ‘vereiste voorkennis’ niet te herhalen.

Het Deauville-project. Elk jaar krijgt een jonge ondernemer de kans om zijn project en zijn 5 grootste uitdagingen uit de doeken te doen. Ter plaatse helpen de deelnemers hem om deze uitdagingen tot een goed einde te brengen. Na afloop maakt de betrokken ondernemer de balans op van de pistes die tijdens het evenement aangekaart zijn.

De Ontmoetings-bibliotheek. De sprekers en de deelnemers kunnen hun favoriete boek aanbevelen. Sommige van deze boeken zullen ter plaatse geraadpleegd kunnen worden. Dat is niet alleen intellectueel verrijkend, maar bevordert ook de informele uitwisseling over diverse thema’s.